Sol, sommer – og loppemarked
Loppetorv2.jpg
Loppemarked, prioritering af den kollektive trafik og supercykelsti. Der er god plads på torvet. Foto: Christian Ove Carlsson
Lørdag i sidste uge var Brønshøj Torv igen fyldt med både købere og sælgere af brugte ting

Lørdag i sidste uge var Brønshøj Torv igen fyldt med både købere og sælgere af brugte ting. Loppemarkedet er efterhånden ved at blive noget af et tilløbsstykke i bydelen, også selvom man i øjeblikket må dele noget af pladsen med maskiner og afspærringer, hvor der arbejdes med at skabe bedre forhold for bustrafikken og cyklisterne.

Markedet afholdes uanset vejret, og der må kun sælges brugte ting. Der er åbent fra kl. 9 til 15 og i den kommende tid afholdes der loppemarked på torvet lørdagene den 29. august, 5. september, 26. september og den 3. oktober. Leje af stadeplads koster 250 kr. og kan bestilles på hjemmesiden markedsbooking.dk.

Loppetorv 3

Fra lørdagens velbesøgte loppemarked på Brønshøj Torv. Foto: Christian Ove Carlsson

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top