Så ruller bolden igen
Efter en sommerpause, der har budt på spillerafgange og –tilgange, ny træner samt træningskampe, så er Tingbjerg Idrætspark igen klar til at åbne portene for divisionsfodbold, når Avarta kommer på besøg på lørdag.

Efter en sommerpause, der har budt på spillerafgange og –tilgange, ny træner samt træningskampe, så er Tingbjerg Idrætspark igen klar til at åbne portene for divisionsfodbold, når Avarta kommer på besøg på lørdag.

Brønshøj rykkede som bekendt ned i 2. division sidste sæson, hvor der denne sæson bliver taget hul på den nye struktur med 24 hold fordelt i 3 puljer, og her er hvepsene havnet i pulje 1, der hovedsageligt består af hold fra Storkøbenhavn.

Brønshøj har spillet 3 træningskampe i opstarten, hvor det blev til en 2-1 sejr over divisionsrivalerne fra Hvidovre, mens det blev til to uafgjorte mod hhv. Greve og Avedøre, begge fra Danmarksserien.

Første hjemmekamp bliver som nævnt mod Avarta, der sidste sæson sluttede som nummer 8 i 2. division Øst efter et skuffende forår, der blev indledt på 3. pladsen.

Mens klubben har sagt farvel til vigtige spillere, så er der også blevet forlænget med bærende kræfter fra sidste sæson, og spillere som Casper Henningsen, Lars Emil Juel Andersen, Nuri Mustafi og Andreas Granskov bliver særdeles vigtige denne sæson.

Samtidig har Brønshøj hentet nye og rutinerede kræfter i skikkelse af Jamil Fearrington, Kenneth Sørensen, Kasper Vilfort og Patrick Naundrup, og truppen har nu en god blanding af både unge og “gamle”.

Men det er ikke kun på banen, at der er sket ændringer, også på trænerfronten er der sket noget, hvor Jesper Hansen i den kommende sæson skal stå i spidsen for divisionsholdet. Jesper Hansen har tidligere spillet i klubben, hvor det blev til over 200 kampe for førsteholdet.

Vi håber, at rigtig mange vil tage turen ud til Tingbjerg Idrætspark, i sæsonens første hjemmekamp, for at vise, at opbakningen stadig er sublim på trods af, at den ikke længere står på 1. divisionsfodbold.

Derudover ønsker vi Avartas spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top