Møde i Lokaludvalget på torsdag
Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder på torsdag, den 27. august, kl. 18.30 sit første møde efter sommerferien

Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder på torsdag, den 27. august, kl. 18.30 sit første møde efter sommerferien. Mødet afholdes i EnergiCenter Voldparken, hvortil Lokaludvalgets sekretariat også er flyttet. Mødet starter med “Tilhørernes punkt”, og efterfølgende er der foretræde af Rasmus Elleby Engell-Kofoed, der vil fortælle om ændringerne på de lokale biblioteker. Lokaludvalget skal endvidere behandle en række spørgsmål omkring EnergiCenter Voldparken samt en henvendelse til de politiske partiet på Rådhuset om lokale ønsker til budgettet for 2016. Mødet er offentligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top