Minikonfirmander i Brønshøj Kirke
MiniK.okt_.13.jpg
Minikonfirmanderne mødes mandage fra kl. 14.30-16, første gang den 7. september. Foto: Charlotte Maria Rasmussen
Minikonfirmand er et forholdsvis nystartet tilbud fra Brønshøj Kirke til børn, der går i 3. klasse på Brønshøj Skole. Andre børn, der ellers har en særlig tilknytning til sognet, er dog også velkomne.

– Vi skal synge, male, lave teater, se film og lege og på den måde høre og opleve historierne fra Bibelen. Vi skal undre os, stille spørgsmål, tale sammen og undersøge kirken fra tårn til kælder, fortæller kirke- & kulturmedarbejder Charlotte Maria Rasmussen, der står for forløbet.

Tid til fordybelse

Konceptet “Minikonfirmand” er omkring 20 år gammelt og er udbredt i hele landet. Minikonfirmander får en mulighed for at få lov til at undersøge, hvad kristendom er, både set fra et kulturelt, samfundsmæssigt og personligt perspektiv.

– Brønshøj Kirke skaber rammerne for at undersøge store emner som liv og død, godt og ondt, tro og tvivl og andre tanker som optager os mennesker – store som små. Vi giver børnene tid til at fordybe sig, undres og spørge – noget de kun sjældent får plads til i vores pulserende hverdag. Og så har de det sjov! – som et par minikonfirmanderne sagde sidste sæson: “Jeg ville ønske, at der altid var minikonfirmand” og “Må man gerne have minikonfirmand T-shirten på hver dag?”, slutter Charlotte Maria Rasmussen.

Det er gratis at gå til minikonfirmand, og tilmelding kan ske på mail til cmr@bronshojkirke.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top