Madindsamling i Føtex Husum
Lørdag den 29. august fra kl. 9 til kl. 18 samler Rumæniensprojektet af 1992 fødevarer og toiletartikler ind i Føtex Husum til fordel for de 5 børnehjem vi støtter i Banat provinsen i Rumænien

Lørdag den 29. august fra kl. 9 til kl. 18 samler Rumæniensprojektet af 1992 fødevarer og toiletartikler ind i Føtex Husum til fordel for de 5 børnehjem vi støtter i Banat provinsen i Rumænien. Vores indsamlere deler sedler ud med ting vi ved de ønsker på børnehjemmene og som er langtidsholdbare. Transporten afgår uge 42, denne gang med 3 store lastbiler. Madindsamlingen er landsdækkende. I februar 2015 samlede vi i Føtex Husum ca. 350 kg og en hel del toiletartikler ind. En stor tak til de mange kunder der gav et bidrag. Alt det indsamlede, donationer af forskellig art, personlige pakker til alle børn på de 5 børnehjem, pakker til udvalgte fattige familier og ældre kvinder, der er uden pension, fordi de ikke har været på arbejdsmarkedet. Der er stadig brug for alt det, vi kan komme med og alt modtages med glæde og taknemmelighed. Bidragene løser ikke problemerne i hverdage, men det er en stor opmuntring og denne transport er som en tidlig julegave. Vi håber rigtigt mange vil støtte vores indsamling. Alt arbejde i Rumæniensprojektet udføres af frivillige. Flere oplysninger om Rumæniensprojektet kan fås på vores hjemmeside rp92.dk DB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top