Kyniske Brønshøj slog HIK
4Y9A5810.jpg
Jabar Sharza scorede 2 mål i 1-3 sejren over HIK Foto: Christian Ove Carlsson
HIK - Brønshøj 1-3 (1-1) 5' 0-1 Jabar Sharza 34' 1-1 Nick Christensen 57' 1-2 Casper Henningsen 65' 1-3 Jabar Sharza

Brønshøj gæstede lørdag eftermiddag HIK på Gentofte stadion og Brønshøj virkede meget opsatte på at gentage sejren fra pokalkampen tidligere på måneden. Gæsterne lagde flot ud og bragte sig  foran ved Jabar Sharza efter blot 5. minutters spil. Bortset fra en kæmpe chance efter 8. minutter til hjemmeholdet var det Hvepsene der ville det mest i starten af kampen. De første 25 minutter sad Hvepsene på spillet, men herefter overtog HIK mere og mere spillet og dominerede og spillede en rigtig god gang foldbold. Efter 33. minutter gav det bonus til hjemmeholdet, da Nick Christensen blev sendt af sted i dybden, og meget køligt sendte bolden i en flot bue over en fremstormende Vilfort og placerede bolden flot oppe i fjerneste hjørne. Holdene gik til pause med 1-1.

Efter pausen pressede HIK endnu mere på, og det virkede som et spørgsmål om tid før det gik galt, men Anfører Casper Henningsen ville det anderledes, og efter 12 minutter bragte han Brønshøj foran med 1-2 ganske ufortjent. Blot 7 minutter senere bragte Jabar Sharza med sit andet mål i kampen Hvepsene foran med 1-3 efter en flot dribletur i HIK feltet. HIK mistede lidt af gejsten og bortset fra en stor chance til Nick Christensen som ramte stolpen var det et Brønshøj hold der viste kynisk spil og er nu i toppen af tabellen. Næste kamp er tirsdag i DBU pokalen imod Herlufsholm. Kampen spilles på Tingbjerg Ground klokken 19.00. I Kanalsport divisionen venter endnu et ”slaget om mosen”, når AB kommer på besøg lørdag den 5. September 2015 klokken 15.00

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top