Johannesgården vil have flere traditioner
Johannesgården-04-35-15.jpg
Foto: Kaj Bonne
Plejehjemmet på Fuglsang Alle inviterede i sidste uge deres borgere til OL

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og i gårdhaven sad der en masse borgere, der var klar til at skyde dagens OL-arrangement i gang. Musikken spillede, mens de tre afdelinger på Johannesgårdens plejehjem gik indmarch med bannere og iført forskellige farvede caps. 50 ud af plejehjemmets 74 beboere havde glædet sig til at få en dejlig dag, hvor man ud over strabadserne også kunne nyde en god frokost og en kold is med personalet.

Der skulle dystes i kørestolsvæddeløb med kartofler, ringkast og dåsekast, og konkurrenceblikket var fast hos Eva, Anna, Conny og Erik, som var de første, der dystede.

-Beboerne har set frem til denne dag. Flere har givet udtryk for, at der skete for lidt på plejehjemmet, så vi håber, at én dag som denne kan være med til, at OL bliver en tilbagevendende tradition på Johannesgården, fortæller sygehjælper Michael Lund, der sammen med et par kolleger har været med til at planlægge dagen.

Michael Lund og flere af hans kolleger har netop været involveret i et projekt “Livskvalitet” som er et kursus, hvor plejepersonalet fik ny viden, så de bedre er i stand til at yde en bedre omsorg for den enkelte borger og dermed sikre borgeren en højere livskvalitet.

-Det har også været én af grundende til, at vi har holdt OL. De fleste beboere har i deres yngre år været med til én eller anden form for sport, så vi trækker også på de ressourcer de har i forvejen. Jeg spurgte for nyligt en beboer om hun ikke havde lyst til at være med til gymnastik, da jeg vidste, at hun havde været meget involveret i gymnastik. Hun sagde nej, men i stedet vil hun gerne undervise de andre i gymnastik, fortæller Michael Lund, der glæder sig over de små fremskridt i beboernes livskvalitet.

Johannesgården 01 35-15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top