Hvepsene mangler selvjustits
Forrige lørdags lokalopgør mellem Brønshøj og Avarta fra Rødovre skæmmedes af, at en blandt hvepsenes fanskare for længe fik lov til at flage med det palæstinensiske flag

Forrige lørdags lokalopgør mellem Brønshøj og Avarta fra Rødovre skæmmedes af, at en blandt hvepsenes fanskare for længe fik lov til at flage med det palæstinensiske flag fra hvepsenes sektion på Tingbjerg stadion. Det fik mig til at forlade stadion med en bemærkning til en kontrollør om hændelsen. Skal der flages med et nationalitetsflag, skal det være dansk. At palæstinensere er overrepræsenteret i bydelen og måske også i Brønshøj Boldklub i forhold til resten af landet og andre danske fodboldklubber skal ikke ændre på dette. Og samtidig demonstrerer det med uønskelig tydelighed, at Brønshøj er bagud i den af venstrefløjen kanoniserede, men dårligt fungerende såkaldte integrationsproces.

Jeg håber, at hvepsenes ledelse vil sikre, at det ikke sker fremover og i øvrigt sanktionere det, såfremt det alligevel skulle ske.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top