Husum indviede kunststofbanen med sejr
4Y9A5303.jpg
Smilene var store, da Husum hjemme vandt 4-1. Foto: Christian Ove Carlsson
Fredag aften indviede Husum den meget omdiskuterede kunststofbane med fest og fodbold. Rigtig mange mennesker var mødt op, og der blev grillet og hygget før under og efter kampen.

Serie 1 kampen stod imellem Husum og If Føroyar, og Husum viste, hvorfor man var tophold sidste år. Hjemmeholdet satte sig på kampen fra start, og det var ikke mange gange gæsterne befandt sig i Husums straffesparksfelt. Husum gik fortjent til pause med en 3-0 føring og kampen var reelt lukket på dette tidspunkt. I anden halvleg gik der blot få sekunder, så var bolden i mål til 4-0. Herefter slappede hjemmeholdet lidt af, og gæsterne fik pyntet lidt på resultatet med en enkelt scoring. Kampen sluttede 4-1, og ubesejrede Husum har placeret sig i toppen af rækken. Næste kamp er den 1. september, hvor Vigerslev Boldklub kommer på besøg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top