Første sejr til Hvepsene siden oktober 2014
MG_4658.jpg
Man of the match - Kasper Vilfort i Brønshøj målet. Foto: Christian Ove Carlsson.
Brønshøj tog lørdag eftermiddag imod Rødovreklubben Avarta hjemme på Tingbjerg Ground. Sidste gang de 2 hold mødtes var i 2010, hvor hvepsene vandt med 2-0.

Brønshøj – Avarta 1-0 (0-0)
68´ 1-0 Casper Henningsen
532 tilskuere

Brønshøj tog lørdag eftermiddag imod Rødovreklubben Avarta hjemme på Tingbjerg Ground. Sidste gang de 2 hold mødtes var i 2010, hvor hvepsene vandt med 2-0.

Hvepsene lagde godt ud og lagde stort pres gæsterne, hvilket gav 3 chancer indenfor de 5 første minutter, men stille og roligt kom gæsterne mere ind i kampen. Avartas største chance kom efter 25 minutter, hvor et boldtab på midtbanen gav en kontrachance til gæsternes Anders Fosgaard, men Kasper Vilfort i Brønshøj målet reddede til hjørnespark. 10 minutter før pausen var Avarta så igen på spil, men endnu engang leverede Vilfort flot spil i Brønshøj målet med en dobbeltredning. Herefter kom en periode, hvor Hvepsene lagde stor pres på Avarta og det brændte på flere gange inde i gæsternes straffesparksfelt. Holdende gik til pause og de 532 fremmødte tilskuere havde været vidne til et Brønshøj hold, der viste fightervilje og fornyet tro på egne evner.

Anden halvleg startede med et meget mere aggressivt Avarta hold og gæsternes Fosgaard havde halvlegens første chance, da han opfangede en løs bold på midtbanen, men Kasper Vilfort i målet leverede endnu en flot redning og var helt klart kampens spiller, hvilket han også blev kåret til at supporterne efter kampen. Langsomt fik Brønshøj så tilkæmpet sig overtaget, og hjemmeholdets anfører Casper Henningsen, kunne hamre bolden forbi Mikkel Gram-Jensen i Avarta målet, til kæmpe jubel for størstedelen af tilskuerne. I den resterende del af kampen forsøgte Avarta at lægge pres på, men de blev aldrig helt farlige, og Hvepsene kunne fejre deres første turneringssejr i 301 dage. Sidste gang holdet kunne gå fra banen som vinder i turneringen, var den 18. oktober 2014, hvor HB Køge gæstede Tingbjerg Ground og Andreas Granskov blev matchvinder.

Man of the match Kasper Vilfort sagde efter kampen til Brønshøj Boldklubs hjemmeside: “Det er en stor ære for mig at have Tingbjerg Ground som hjemmebane, så det var rart at få en hjemmebanedebut, der gav 3 point, hvor jeg kunne levere nogle afgørende redninger og samtidig få et clean sheet. Jeg vil gerne takke for den flotte opbakning, der var mødt op på Tingbjerg Ground. Det var en fornøjelse at spille under”, slutter den 26-årige målmand.

Næste kamp for Hvepsene er på lørdag, hvor B 1908 kommer på besøg kl. 15.00.

4Y9A5036

Anfører og matchvinder Casper Henningsen jubler efter sin scoring. Foto: Christian Ove Carlsson.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top