Følg med i anlægsarbejdet på Frederikssundsvej
Følg med i anlægsarbejdet på Frederikssundsvej

Arbejdet med forbedring af forholdene for busser og cyklister på Frederikssundsvej bliver udført i flere etaper, og indtil nu har arbejdet foregået i og omkring det store kryds ved Bellahøjbadet. Nu rykker anlægsarbejderne hen på og omkring Brønshøj Torv og Husum Torv, og man kan følge med i udviklingen, om hvornår der bliver arbejdet i de enkelte lokalområder på hjemmesiden www.kk.dk/frederikssundsvej. Anlægsarbejderne foregår som udgangspunkt i hverdage mellem kl. 7:00 – 18:00 og lørdage mellem kl. 8:00 og 17:00. Teknik- og Miljøforvaltningen sikrer, at man hele tiden kan komme frem og tilbage i begge retninger på Frederikssundsvej.

Busforbedringerne består i at give busserne deres egen vognbane på dele af strækningen, og sørge for at de kører først af sted, når der bliver grønt ved lyssignalerne. Det betyder, at passagererne på linje 5A og 350S kan komme lettere og hurtigere frem til de mange boligkvarterer og virksomheder langs ruten og ind til centrum af København via Nørrebro.
Busserne skal således fremstå som et attraktivt alternativ til de mange pendlere, der i dag kører i bil. Cykelstien bliver bredere på dele af Frederikssundsvej, så det bliver hurtigere og nemmere for cyklister at komme fra Mørkhøjvej og ind til byen og tilbage igen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top