FDFere fik smag for vikingelivet
IMG_3340.jpg
Vikinger på vej på sommerlejr med FDF. Foto: FDF K25 Brønshøj
132 FDFere fra FDF K25 Brønshøj gik besærk, drog på drabelige togter og valgte ny høvding på årets sommerlejr

Lokale FDFere fra Brønshøj fik vikingeblod i årene, da årets sommerlejr blev afviklet i naturskønne omgivelse på Møgelø i Julsø for foden af Himmelbjerget – tilsat de rette mængder af ægte FDF-krydderi med lejrbål, musik, andagt og leg.

De mange børn og unge fra Brønshøj fik smag for vikingelivets mange prøvelser. Således døde landsbyens mangeårige høvding allerede på lejrens anden dag, og de tre slægter i landsbyen skulle derfor finde en ny. Men Kong Haralds udsending stillede samtidigt vikingerne den opgave, at de inden for en uge skulle vise de nødvendige vikinge-færdigheder, for ikke at blive solgt som trælle til Venderne. Gennem blodige togter, krigerfærdigheder, handelstalent, samarbejde, behændighed og en smule held lykkedes det for “brøns-vikingerne” at både få valgt en ny høvding og at klare de skrappe vikingekrav.

Ny sæson begynder 19. august

– På lejren er der udfordringer for både store og små, og når vi samarbejder og pakker det ind i leg og fantasi, så kommer vi alle styrket hjem til hverdagen, siger lejrchef Camilla Refsgaard.
– Sommerlejren er årets største FDF-begivenhed, og vi er sammen med børnene 24 timer i døgnet i en hel uge. Det giver grobund for et fantastisk fællesskab og for fornyede venskaber, der tages med hjem til dagligdagen, siger hun.

Den nye FDF-sæson begynder onsdag den 19. august kl. 18.30 i Præstegårdshaven ved Brønshøj Kirke. – Hvis man vil være sikker på, at der er plads, er det en god idé at ringe i forvejen, fortæller Dorte Fog, der har tlf. 44924490. Hurtigst bliver der fyldt op på klasserne for børn i 1. og 2. klasse, men allerede fra 0. klasse kan man begynde i FDF.

FDF K25 Brønshøj er en af landets største FDF-kredse med over 220 medlemmer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top