Endelig kom sejren
Sidste tirsdag tog Brønshøj den første sejr i 2015, en sejr hele klubben har ventet længe på, da hvepsene sendte HIK ud af DBU Pokalen med en fortjent 3-0 sejr, og det var da også nogle glade spillere og fans, der gik fra Gentofte Sportspark.

Til kampen mod HIK havde cheftræner Jesper Hansen foretaget hele syv ændringer i startopstillingen, og de 11 udvalgte til kampen leverede en flot indsats. De viste sult og gejst, og de lover godt for sæsonen, hvis holdet kan præstere så godt på trods af to kampe på 3 dage samt så mange ændringer. Et positivt problem for Jesper Hansen.

B1908 har i sommerpausen sagt farvel til en række spillere samt cheftræneren, og sportschefen i Amager-klubben har også kaldt det sin største udfordring, som sportschef. 8’erne fik da heller ikke den bedste start på sæsonen, da de ude i Espelunden tabte med 1-3 til Avarta. Amagerkanerne fik ellers udlignet 8 minutter før tid, men en god slutspurt af Avarta afgjorde kampen til fordel for holdet fra Rødovre.

Derudover har en række nye spillere allerede vist deres evner på en fodboldbane, og bl.a. Jamil Fearrington har vist sig særdeles målfarlig med to mål i de første to kampe for klubben. En tendens han gerne må fortsætte med i kampen på lørdag.

Vi håber, at rigtig mange vil tage turen ud til Tingbjerg Idrætspark for at støtte holdet, når hvepsene for første gang i tre år møder et hold fra Københavns Kommune i en kamp af betydning.

Derudover ønsker vi B1908’s spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top