Copenhagen Historic Grand Prix blev igen en folkefest
Race.jpg
Publikum kunne mod betaling få en uforglemmelig oplevelse - og pengene går til syge børn. Foto: Christian Ove Carlsson
Det er i år tredje gang Copenhagen Historic Grand Prix afholdes på Bellahøj, og 15. gang at begivenheden afholdes i København

Arealet omkring den 2,4 km lange racerbane var en farverig pallette af udstillingsområde, familieaktiviteter og seværdige oplevelser. Kørertilslutningen var højere end nogensinde, og sammen med velgørenhedsarrangementet “Race for Riget” ventede der alle gæster en motorsportsoplevelse ud over det sædvanlige.

Løbsprogrammet til var bredt og talte bl.a. fem historiske klasser samt det traditionsrige Royal Pro/Am race, der blev kørt både lørdag og søndag, og vakte stor interesse hos både kørerne og publikum. Desuden blev der kørt en afdeling af Danish Thundersport Championship (DTC). Foruden de mange professionelle racerkørere, er det også i Royal Pro/Am feltet at Danmarks hurtigste Prins og Copenhagen Historic Grand Prix protektor Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, luftede sin klassiske Lotus Cortina.

Blandt deltagerne i weekenden var også den 4-dobbelte Le Mans-vinder, Jan Magnussen og den 9-dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen samt Kevin Magnussen, John Nielsen, Ferrari-kører Mikkel Mac og Nicolas Kiesa, der alle kørte for “Race for Riget”, hvor alle indkørte midler doneres ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Gammel

Både gamle og nye biler fyldte Bellahøjmarken. Her en Chevrolet fra 1950-erne. Foto: Christian Ove Carlsson

Sport

Fuldblod med over 800 HK på Hulgardsvej. Foto: Christian Ove Carlsson

Hist.

Der var også plads til de mere historiske modeller. Foto: Christian Ove Carlsson

Tobias1

Den 7-årige Tobias skal i den rette beklædning, inden han selv skal køre på en motorcykel. Foto: ef

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top