Træd til i kampen mod kræft
Træd-til.jpg
Det er oplagt at træde til på cyklen, når ABC sammen med Kræftens Bekæmpelse holder motionscykelløb i Brønshøj den 30. august. Foto: Privat.
Den 30. august holdes motionscykelløb i Brønshøj

Kræftens Bekæmpelse og den lokale cykleklub ABC arrangerer motionscykelløbet “Træd til Danmark” den 30. august med start og mål fra EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj. Da der er tale om et motionscykelløb vil ruten ikke afspærret. Derfor bør beboerne i nærområdet regne med forøget cykeltrafik.

“Træd til Danmark” arrangeres i samarbejde med cykelklubber rundt om i landet og afholdes i Hillerød, København, Køge, Nykøbing Sj., Odense, Hjørring, Herning, Skanderborg, Vejle, Sønderborg. I København kan man vælge mellem distancerne 25, 65 og 110 km

ABC, som er en af hovedstadens største cykelklubber, har været med til at arrangere løbet i København og ser begivenheden som en oplagt mulighed for at profilere cykelsporten lokalt og samtidig bakke op omkring kampen mod kræft.

Kort over ruterne kan ses på www.endomondo.com/page/routes/traedtil under København. Billetter kan købes på www.trædtil.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top