Støtte til at Amfifestival kan løbe af stablen i 2016
Arrangørerne af Amfifestivalen på Bellahøj Friluftscene har meldt ud, at de desværre ikke når at lave deres festival i år

Til gengæld håber de at være klar til næste år. Ideen om denne form for festival på et helt unikt sted i København støtter Socialdemokraterne fuldt ud. Derfor støtter vi op om, at de 100.000 kr., Kultur- og Fritidsudvalget allerede har støttet festivalen med, bliver overført, så arrangørerne får glæde af dem i 2016.
Amfifestivalen er en fed idé til, hvordan vi kan bruge de særlige steder, vi har i København. Og netop her, hvor Friluftsscenen ligger, er der et tomrum, som sagtens kan og skal udfyldes med endnu mere kultur, så alle i København kan opleve for eksempel festivaler i deres lokalområde.
Amfiscenen har allerede lagt græs til gode teaterstykker, markeder og afslapning sammen med familie og venner. Den udvikling skal fortsætte og her er en festival et rigtig godt bud på, at vi i København får øjnene endnu mere op for Bellahøjs perle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top