Skattejagt og snobrød
Skattejagt-og-snobrød-1.jpg
Abdal, Adam, Ayshah, Yunus og Ishaq fandt sammen alle de otte dyr under skattejagten og fik en præmie. Her ses de sammen med pædagogansvarlig Ruqia Rana fra Husumparkens bemandede legeplads. Foto: Jan Løfberg.
Stor aktivitet på den bemandede legeplads på Nordrupvej

Der har været legeplads i Husumparken i over 50 år. Det ved jeg med sikkerhed, for jeg har selv kørt rundt på karrusellen, prøvet vippen og gyngen for et halvt århundrede siden. Meget er sket siden. Gudskelov. Nu er legepladsen oven i købet bemandet, og aktiviteten og antallet af forlystelser er steget markant.

Under feriecampen arrangerede Husumparkens bemandede legeplads både skattejagt og bagning af snobrød. Under skattejagten skulle børnene finde frem til de gemte dyr, krydse dem af på en liste, hvorefter de fik en slikkepind.

Det var ikke kun børn fra Husum, der modtog tilbuddet om at komme på feriecamp. Således var et større hold fra Vanløse Folkebørnehave på besøg. De to pædagoger fra den nærliggende bydel fortalte, at de ofte tager børnene med til Husumparken.

Den pædagogansvarlige Ruqia Rana var glad for det store fremmøde: – Det har været en stor succes. Alene om tirsdagen var der 50 børn og voksne på besøg, og vi havde næsten lige så mange gæster i løbet af onsdagen.

Skattejagt og snobrød 2

Børnene fra Vanløse Folkebørnehave på Jyllingevej havde også en storslået eftermiddag med skattejagt i Husumparken. Foto: Jan Løfberg.

Skattejagt og snobrød 3

Både børn og voksne hyggede sig med at bage snobrød. Foto: Privat.

Skattejagt og snobrød 4

Køen var lang, da der blev uddelt skattejagtskort til børnene. Foto: Privat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top