Så er gangbroen på plads
Gangbro3.jpg
Fredag aften kl. 20.39: Gangbroen er ved at blive sænket hen over banelegemet. Foto: Jan Løfberg.
Fredag aften blev den 51 meter lange gangbro gelejdet på plads ved Husum Station

Gangbroen henover banelegemet ved Husum Station og med nedgang til perronen har været længe savnet. Fredag aften kl. 20.30 tog en kæmpekran fat i den tonstunge gangbro og et kvarters tid senere manglede den kun nogle ganske få meter i at være på plads. Mens arbejdet i weekenden stod på med at gelejde broen på plads, var togtrafikken mellem Vanløse og Herlev indstillet. I går morges kørte S-togene igen som normalt, men der kan stadig forventes et tilretningsarbejde som vil få betydning for S-togsdriften fra Husum Station. Arbejdet vil hovedsageligt foregå i weekenden og om natten.

Gangbroen kan – når den åbnes til september – også benyttes af cyklister, så den bliver en vigtig genvej for cykelentusiasterne, der igen kan bruge Vestvoldruten i fuldt omfang. I forhold til den gamle betonbro er denne bro en meter bredere, nemlig 410 centimeter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top