Luft din indre cykelrytter
ABC-cykling.jpg
På torsdag kan du foran Føtex på Frederikssundsvej høre mere om, hvordan du kommer med til ABCs cykelløb for børn og unge den 1. august. Foto: Privat
Mød cykleklubben ABC foran Føtex på torsdag

Er du bidt af at se Tour de France i fjernsynet i øjeblikket? Og har du en cykelrytter i maven?

Så er det måske en god idé at møde op i Føtex på Frederikssundsvej 284 torsdag den 16. juli.

Og efterfølgende kan du den 1. august prøve at være cykelrytter for en dag.

Cykleklubben ABC holder til i Voldparken 8, i Husum, og klubben har plads til endnu flere børn og unge som har mod på at prøve cykelsporten. ABC giver dig nu mulighed for at møde nogle af klubbens medlemmer og få en snak samt en prøvetur på en racercykel på stationær træningsrulle. Det sker nu på torsdag fra kl. 16.30 til kl. 18.00 i Føtex på Frederikssundsvej i Husum.

I forbindelse med arrangementet i Føtex vil ABC samtidig gerne invitere dig til gratis cykelløb på Dynamovej i Søborg lørdag d. 1 august 2015. Cykelløbet er et åbent løb for alle børn og unge, der gerne vil prøve cykling som sport. Du kan køre på din egen cykel i løbet. Om det er en mountainbike, en gammel skolecykel eller en racercykel spiller ingen rolle, så længe du bare husker din hjelm. Efter rytterne har cyklet deres løb, kan de prøve en af klubbens racercykler på en stationær træningsrulle.

Tilmelding på dagen

Løbet køres på en kort rute på 1,5 km med start og mål ud for Dynamovej 7, 2860 Søborg. Løbet er for børn og unge i alderen 8-16 år, tilmelding på dagen fra kl. 9.

Klasseinddeling og starttider: Under 11 år kl. 10, under 13 år kl. 10.30, under 15 år kl. 11.15, og under 17 år kl. 12.00.

Der vil være medaljer til alle deltagende. Arrangementet slutter kl. 13.

ABC har klublokaler  i Voldparken 8, 2700 Brønshøj.

Forkortelsen ABC står for Arbejdernes Bicycle Club. I daglig tale omtales klubben dog som cykleklubben ABC eller bare ABC. ABC er den eneste cykleklub i Købehavns kommune. Klubben er etableret i 1894 og har igennem tiden forstret store navne som Ole Ritter, Michael Sandstød, Jens Veggerby, Bo Hamburger og mange flere.

Klubben har en afdeling for børn og unge, en for bredden, en for kvinder, en for junior eliten og en for senior eliten.

Læs mere om klubben på: www.abc-cykling.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top