Lokale drenge hjalp til med nummerpladerne
I sidste uge inviterede Husum for Alle hele lokalområdet til Tingbjerg, hvor det var muligt at få skuet nummerplader på sin bil fast

Fra november i år bliver det nemlig lovpligtigt, at bilens nummerplader skal være skruet fast. Lovens krav er, at pladerne skal skrues fast med to skruer eller bolte. Efterfølgende klikkes en lille hætte i nummerpladens farve over skruerne.
Mange i Husum og Brønshøj havde taget invitationen til sig og i løbet af de timer, som eventen varede, nåede der 120 gæster forbi til kaffe og kage, mens 60 biler fik skruet nummerpladerne fast af et hold dygtige lokale drenge, der går på Teknisk Skole. Også politiet var tilstede med deres vejledning.
-Det var et rigtigt godt arrangement, og drengene fra Teknisk Skole var rigtig glade for at kunne hjælpe, fortæller Rosalina Dias, der er informationsmedarbejder i Områdesekretariatet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top