Feriecampen giver sammenhold i bydelene
feriecamp-voldparken.jpg
Mikkel Bredsgaard, Susse Volander og medhjælper, Rikke har haft nogle rigtig dejlige dage sammen med alle de børn, der mødte op i EnergiCenter Voldparken. . Foto: Foto: Dorthe Brandborg
Børnene fra Husum og Tingbjerg kiggede hinanden an, men nu samarbejder de fint

Feriecampen i bydelen har været godt besøgt de sidste tre uger, og på EnergiCenter Voldparken er der i sommerferien dukket mellem 40-70 børn op hver dag.

Der har været kreativt værksted, dans, fægtning og fodbold, og alle aktiviteterne har haft interesse for børnene. Drengene har især været optaget af fodbold og pigerne af de kreative tilbud. Dog har der været en stor fælles interesse i at lære at fægte.

– Fodbolden har givet et større sammenhold mellem børn fra Tingbjerg og Husum. Før hilste de børn ikke på hinanden, og når de mødtes, så skulle det lige afklares, hvor de hver især boede, fortæller Mikkel Bredsgaard, der er ansat i “Livsbanen” og været med under hele campen.

– Vi har haft nogle konflikter, men så er børnene blevet sendt hjem for at tænke over tingene, men de havde så mulighed for at komme tilbage næste dag. Vi bruger ikke eksklusion, men de får muligheden for at vise, at de godt kan finde ud af at opføre sig ordentligt, fortæller Mikkel Bredsgaard, der er glad for at børnene fra Husum og Tingbjerg er gået godt i spænd.

Kreative børn

I det kreative værksted har der været mulighed for at udfolde både evner som kunstner og som ingeniør. Den sidste uge fik børnene en bunden opgave, hvor de skulle lave en kopi af “Bakken”. Det er den lokale kunstner Susse Volander, der har stået bag og været primus motor.

– Det er nogle kreative børn, og jeg er meget imponeret over, hvad de har fået ud af de materialer, som Danmission på Frederikssundvej har hjulpet os med at skaffe, fortæller Susse Volander.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top