Feriecamp vokser år for år
Feriecamp-vokser-år-for-år.jpg
12-årige Amir fik lavet en flot tegnefilm, som han satte uhyggelig musik til. Foto: Jan Løfberg
Flere aktiviteter og flere deltagere på feriecampen i Husum og Tingbjerg

Du skal være mellem 6 og 17 år. Bare mød op. Kom som du er. Og det er gratis.

Disse fire “krav” kan enhver af de interesserede opfylde i Københavns Kommunes feriecamp fra 29. juni til 18. juli.

I Husum og Tingbjerg foregår aktiviteterne i EnergiCenter Voldparken, Tingbjerg Heldagesskole, Klubben på Terrasserne, Pilegården og Husumparkens bemandede Legeplads. Frem til på lørdag, der er sidste dag på campen, foregår en masse aktiviteter de pågældende steder. Der er også udflugt torsdag formiddag til Uggerløse Skov, hvor der klatring. Der er tilmelding hos campkoordinatoren, og der er afgang kl. 10.30 fra Klubben på Terrasserne. Hjemkomst kl. 15.30. Der er også mulighed for at dyrke trampolin, bowling, beachsport og streetsoccer.

– Der er et sted mellem 40 og 60 hver dag. Vi har flere aktiviteter end de foregående år, og der er flere deltagere. Mange skal først lige vænne sig til at koncentrere sig i et par timer, men når de er kommet nogle dage, bliver de hurtigt meget bedre. Vi har haft en række aktiviteter både ude og inde. Udendørs har vi i morgen onsdag snobrød og skattejagt på Husumparkens bemandede legeplads, og indendørs arrangerer vi en kreativ workshop, siger campkoordinator Lene Storgaard og muikkonsulent Andreas Sølvhøj fra feriecampen på EnergiCenter Voldparken.

I sidste uge var animation på iPad en aktivitet. Filmunderviserne Jeff Krogså og Ida Åkerstrøm Knudsen havde hen ved 35 deltagere. Alle fik lavet en tegnefilm med musik, som de så efterfølgende kunne vise forældrene.

Der er flere informationer om feriecampen på www.feriecamp.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top