Borgmesteren besøgte Get2Fodboldskole
For tredje år i træk blev der i uge 27 afholdt Get2Fodboldskole på Genforeningspladsen, og igen i år kiggede Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen forbi

BK Union og Brønshøj Boldklub samarbejder om det store 5-dages arrangement, hvor mere end 60 drenge og piger spillede og legede fodbold fra morgen til aften. I modsætning til de normale DBU-fodboldskoler er deltagergebyret kun en fjerdedel af prisen, så alle børn i Nordvest og Brønshøj/Husum havde mulighed for at deltage og få en god sommerferieoplevelse.
Da Kultur- og Fritidsborgmesteren var forbi tirsdag formiddag var både humøret og vejret i top, og det var et stort hit blandt børnene at få lov at score på borgmesteren fra straffesparkspletten. Der blev også tid til at diskutere fodboldklubbernes roller i udsatte boligområder, og borgmesteren bekræftede, at han gerne så et endnu tættere forhold mellem fodboldklubberne og kommunen fx ved at sikre, at kommunens projektmidler bliver bundet op på et samarbejde med foreningslivet, så der laves en samlet målrettet indsats.
– Det er vigtigt, at klubberne også har økonomi til at løfte denne opgave, så det ikke kun er frivillige, der står i deres sommerferie, men at der også er mulighed for, at der kan være nogle ansatte, som kan gå ind og løfte nogle af opgaverne, sagde Carl Christian Ebbesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top