– Vi skal passe godt på vores tillid og på vores sammenhold
Sankt Hans Aften og midsommer blev fejret i bydelen med to store bål og mange mindre

Traditionen tro holdt Enhedslisten Sankt Hans Aften ved Utterslev Mose og Socialdemokraterne på Bellahøj Friluftsscene. Begge steder var der bål, musikalsk underholdning og politiske taler. I Utterslev Mose var årets hovedtaler folketingsmedlem Johanne Schmidt-Nielsen og på Bellahøj var det Københavns overborgmester, Frank Jensen.
Vejret viste sig fra den pæne side og mange havde fundet vej til de to store arrangementer, og rundt omkring i bydelen var der også mindre bål, hvor mange hyggede sig, samtidig med at sommerferien for de flestes vedkommende står for døren – samtidig med at dagens længde nu vender, så dagene bliver kortere og kortere, indtil det igen vender kort før jul.

En hyldest til fællesskabet
– I aften vil jeg først og fremmest tale om sammenhold. Om tillid. Om at passe på hinanden, sagde Frank Jensen i sin tale på Bellahøj. – I Danmark er vi faktisk et af verdens mest tillidsfulde folkefærd. Både når vi gør forretninger med hinanden, når vi bevæger os i nattelivet, og når vi møder en fremmed på gaden, så forventer vi danskere i udgangspunktet, at andre vil os det godt.
– Sankt Hans er en fantastisk aften at hylde det fællesskab, og det er dét, vi fejrer i aften. Vi fejrer vores venskaber, naboskaber og fællesskaber, som blomstrer i sommermånederne., fortsatte Frank Jensen.
– Gode byer vokser ikke ud af flotte bygninger. Og levende kvarterer planlægges ikke fra et Rådhus. De skabes, når vi bruger vores by: Arrangerer folkefester og fællesspisning. Går sammen om foreninger og fælleshaver. Vi skaber byen sammen, og vi skal passe godt på vores tillid og på vores sammenhold, sluttede overborgmesteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top