Vi skal have et nærpoliti til Tingbjerg
peter-skaarup2.jpg
-Man er nødt til fra helikopter perspektivet at se virkeligheden. Det er ikke sådan vi danskere skal leve sammen. Vi har lighed i Danmark. Foto: Privat
Hvis der er noget, der lægger Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti på sinde, så er det danskernes ret til at leve trygt. Derfor er forholdene i Tingbjerg og på Bellahøj også én af hans mærkesager, hvad angår hans opstillingskreds i Brønshøj.

-Bandekriminalitet og mafiatilstande er nogle af de problemer, der hersker i Tingbjerg. Derfor skal der gøres noget ved problemerne her og nu. Derfor vil jeg arbejde på, at vi får et nærpoliti til Tingbjerg, som også skal operere ved Bellahøj, fortæller Peter Skaarup, da Brøsnhøj-Husum Avis mødte ham på hans kontor i Poviantgården på Christiansborg.

Hvis ikke politiet er tilstede, så er er der store chancer for at tingene kan eskalere, og det kan vi ikke være tjent med. Det kan fru Jensen og de andre beboere, der gerne vil leve trygt, heller ikke, fortæller Peter Skaarup, der også mener, at det er vigtigt, at der bliver lavet en anden beboersammensætning på Bellahøj og i Tingbjerg.

Tingbjerg er blevet helt udansk

-Hvis man bliver ved med at begå kriminalitet, så må man sendes ud af landet. Vi må bruge grovfilen. I USA har man begrænset kriminaliteten ved at sætte politiet ind på udsatte steder, så de hele tiden er synlige. I bydelen Vollsmose i Odense har man også haft enorm succes med en, og det vil jeg også arbejde for sker i Bellahøj og Tingbjerg. På den måde ved borgerne også, at politiet er tæt på, når der sker kriminalitet, og derudover er jeg sikker på, at det vil have en afskrækkende effekt på de kriminelle, hvis en politimand ånder dem i nakken.

-Vi tænker forebyggende og vi skal begynde helt ned i børnehaverne. Vi er nødt til at skille fårene fra bukkene. Der er dem, der ikke vil integreres. Der er mellem 1700-1800 banderelaterede medlemmer, og dem der ikke er danske statsborgere skal sendes ud. Vi går også ind for at man får et 10 års betinget statsborgerskab, siger Peter Skaarup, der dog pointere, at Dansk Folkeparti også gerne vil gøre en indsats for integrationen. Men dette gøres ikke nødvendigvis med at give flere penge.

-Der bliver tilført ekstra bevillinger til Tingbjerg. Men vi skal også være sikre på, at vi ikke kommer til at belønne den dårlige adfærd med at tilføre ekstra midler. Det er en svær balance, indrømmer Peter Skaarup, der også er optaget af andre forhold i sin valgkreds

Bekymret for forretningslivet

Debatten om busbane og letbane er også noget, som Peter Skaarup har sat sig ind i.

-Jeg er bekymret for butikslivet på Frederikssundsvej. Hvis der kommer en busbane, så bliver det svært for kunderne at parkere. Så går folk måske andre steder hen og køber ind.

Desuden tror jeg, at det ville være godt, hvis Husum fik eget postnummer.

Det skaber måske bedre identitet. Husum kommer hurtigt til at forsvinde i det store Brønshøj, hvor det kan være svært at få fodfæste, siger Peter Skaarup, der dog også har hæftet sig ved idrætslivet i bydelen.

-Der skal være noget at tage sig til. Der skal være ordentlige idrætsforhold, så det tiltrækker borgerne. Der er der allerede sket en del bl.a med ny kunststofbane i Husum, men der er stadigvæk plads til forbedringer, fortæller Peter Skaarup.

8 skarpe til Peter Skaarup

1.sport?

Fodbold. Danmarks landshold

2. Kunst

-Jeg tænker Louisiana, men jeg vil hellere se en romantisk eller en underholdende film.

3. Mad?

-Frikadeller

4. Kærlighed?

-Mine børn og hunde

Fritid?

-Familie og sport

6. Last?

-For sent i seng

6.Hvornår har du sidst grædt?

-Jeg er nok en blød mand og kan sagtens påvirkes af en scene i en film eller når jeg ser folk, der har det skidt.

F.eks. da jeg oplevede en narkoman med sit barn i toget. Det var tydeligt at se, at han ikke kunne tage sig af det. Det var så forfærdeligt.

7. Hvad får dig til at grine

-Jeg morer mig meget over Jonathan Spang og John Cleese.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top