Valgdebat på Korsager Skole
Folkeskolereformen er et år gammel og skolerne er under massiv forandring. Pædagogerne skal ind i skolen, lokalsamfundet skal bidrage til børnenes læring og skolen skal løfte en kæmpe inklusionsopgave. Bare for at nævne nogle af forandringerne.

Folkeskolereformen er et år gammel og skolerne er under massiv forandring. Pædagogerne skal ind i skolen, lokalsamfundet skal bidrage til børnenes læring og skolen skal løfte en kæmpe inklusionsopgave. Bare for at nævne nogle af forandringerne.

I Korsagers Venner er man nysgerrige efter et høre, hvordan folketingskandidaterne mener det første år er gået og hvordan de ser fremtiden for folkeskolen. Hvordan kan politikerne på Christiansborg hjælpe børn, forældre og personale med at skabe en god folkeskole på den korte bane samtidig med, at de fastholder fokus på de gode intentioner?

De og andre spørgsmål vil vi stille en række af de københavnske politikere den 15. juni fra 17-18.00.

Panelet består af:

Peter Hummelgaard Thomsen (S)

Peter Skaarup (DF)

Rosa Lund (Ø)

Ida Auken (R)

Simon Emil Ammitzbøll (LA)

Anne Ginderskov Hansen (K)

Ingrid Feldbæk Wredstrøm (KD)

Uzma Ahmed (Å)

Kåre Traberg Smidt (V)

Debatten bliver holdt i dramasalen – hvis det er supergodt vejr, går vi ud i skolegården.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top