Topholdet tabte og mistede førstepladsen
MG_2172.jpg
Bekymrede miner hos Fix trænerteam. Foto: Christian Ove Carlsson
Topholdet Fix tabte overraskende hjemme til midterholdet FC Sydhavnen og indkasserede sæsonens blot 4. nederlag i 24 kampe.

Topholdet Fix tabte overraskende hjemme til midterholdet FC Sydhavnen og indkasserede sæsonens blot 4. nederlag i 24 kampe.

Fix har ellers været imponerende stærke her i foråret og kun Sunred Beach har været i stand til at tage point, og det var tilbage i starten af april. Nu mangler der blot 2 kampe, og 4 point skiller de 3 hold i toppen. Fix møder i sin næste kamp Valby ude og den kamp skal vindes, da Stefan vandt deres hjemmekamp 3-2 over Amalie og nu blot er 2 point efter. Cheftræner Casper Christensen sagde efter kampen: “Jamen hvad gik galt. Et dygtigt modstander hold gjorde det svært for os. Og når vi så pludselig ikke kan score på de mange chancer vi har, så bliver det problematisk. Det ligger i vores hænder stadig. Så det er slut med dumheder for nu.”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top