Sundhed eller superfly?
En spørger på et stort valgmøde i Brønshøj foreslog de blå politikere, at man i stedet for at beskære ulandsstøtten til finansiering af nødvendige øgede sundhedsudgifter kunne bruge nogle af de 32 mia., der er afsat til at købe 32 nye kampfly. Venstres mf’er Jan E. Jørgensen og konservatives Lars Barfod afviste synkront forslaget med […]

En spørger på et stort valgmøde i Brønshøj foreslog de blå politikere, at man i stedet for at beskære ulandsstøtten til finansiering af nødvendige øgede sundhedsudgifter kunne bruge nogle af de 32 mia., der er afsat til at købe 32 nye kampfly. Venstres mf’er Jan E. Jørgensen og konservatives Lars Barfod afviste synkront forslaget med henvisning til Putins gøren og laden. Den radikale kandidat Søren Burchardt fremhævede, at man nok kunne klare sig med færre fly, end planlagt. Sundhed eller superfly kunne man spørge sig selv?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top