Succesrigt valgmøde i Pilegården
Panelet2.jpg
Til manges ærgelse udeblev Alternativet fra vælgermødet. Foto: Privat
Der var mødt talrigt op og spørgelysten var stor blandt de omkring 100 tilhørere, der sidste onsdag havde trodset det gode vejr for at byde ind stille spørgsmål til de opstillede folketingskandidater

Der var mødt talrigt op og spørgelysten var stor blandt de omkring 100 tilhørere, der sidste onsdag havde trodset det gode vejr for at byde ind og stille spørgsmål til de opstillede folketingskandidater

Lis Søkvist, der kommer fra lokaludvalget, bød velkommen de 10 folketingskandidater – dog dukkede Rune Lundgaard Jørgensen fra Alternativet aldrig op. -Der blev lagt hårdt ud fra start. For flere lå grundskylden på sinde, da mange i lokalområdet bliver ramt af den stigende grundskyld og ikke længere får råd til at blive boende i deres huse.

Også spørgsmålet til hvad man gør ved kriminalitet og de udsatte boligområder i Tingbjerg og Bellahøj var på tapetet. Flere tilhørere udtrykte også bekymring for skolereformen, lektiecafeer og om den stigende stress i samfundet.

Engagementet fra borgerne ville ingen ende tage, og politikerne kom i den grad til at stå på mål for deres synspunkter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top