Sorg og glæde i billeder
katja-holsting.jpg
Foto: Privat
Katja Holsting har lavet billeder, så længe hun kan huske tilbage - både tegninger, grafiske tryk, akvarel og akrylmaleri og som helt ung udstillede hun sin grafik. Men hun tog det først op igen, da hun for seks år siden forlod arbejdsmarkedet og besluttede at male akryl på fuldtid.

Katja Holsting har lavet billeder, så længe hun kan huske tilbage – både tegninger, grafiske tryk, akvarel og akrylmaleri og som helt ung udstillede hun sin grafik. Men hun tog det først op igen, da hun for seks år siden forlod arbejdsmarkedet og besluttede at male akryl på fuldtid.

-Efterhånden som værkerne begyndte at tage plads op, opstod behovet for at udstille og senere også at sælge nogle af værkerne, fortæller Katja Holsting, der hele sin barndom er kommet i Bellahøj og leget ved Degnemosen og den store plæne ved Bellahøjvej.

-Min inspiration kommer flere steder fra. De billeder jeg har udstillet i Bellahøj kirke dækker en periode på 5 år. Jeg maler figurativt, og en del af billederne tager afsæt i et konkret motiv, men de er ikke malet med fotografisk lighed. Farverne er anderledes og motivet er suppleret og ændret. De sidste par år har jeg taget afsæt i temaer, der optager mig, f.eks sorg og glæde, ansvar, tiden der går. Disse temaer billedgør jeg figurativt i scenarier, der ikke er taget fra den konkrete virkelighed, fortæller Katja Holsting, der udstiller i Bellahøj Kirke og den 19. juni fortæller hun om sin kunst i forbindelse med fredagscaféen fra kl. 14 til 16.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top