Sommeråbning af Frederikssundmotorvejen
Mandag den 13. juli bliver en god dag for mange tusinde daglige bilister på strækningen fra Frederikssund til København

 Mandag den 13. juli bliver en god dag for mange tusinde daglige bilister på strækningen fra Frederikssund til København. Her åbnes for trafik på 2. etape af Frederikssundmotorvejen mellem Motorring 4 og Smørum vest for København. Samtidig med åbningen af den 5 km lange motorvejsstrækning åbner også Tværvej ved Smørum, der forbinder motorvejen med Frederikssundsvej ved Kildedal Station. Med åbningen den 13. juli er 2. etape på plads, mens linjeføringen af de resterende 27 km fra Smørum til Frederikssund er vedtaget og ligger fast, men finansieringen afventer en politisk afklaring. Der er tilsyneladende ikke lavet undersøgelser om hvilke konsekvenser en hel eller delvis åbning af en motorvej til Frederikssund vil have for trafikken på Frederikssundsvej i Brønshøj-Husum.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top