Slotsherrensvej lukkes fra 6. juli
Broen over Harrestrup Å skal renoveres, og der lukkes for biltrafik fra den 6. juli til den 28. august

Teknik- og Miljøforvaltningen i København benytter sommerperioden til at renovere broen over Harrrestrup Å, der er kommunegrænsen mellem Rødovre og København. Det sker på et tidspunkt, hvor der forventes at være færre biler på vejene. Selv om der lukkes helt for biltrafik, vil der i hele perioden være mulighed for både cyklister og fodgængere at benytte den sydlige del af broen, som ikke er omfattet af renoveringen.
Trafikken bliver omdirigeret ad Tårnvej og Husumvej, og Movia omlægger buslinjerne 12 og 92N ad Jyllingevej og Rødovrevej i begge retninger. Stoppestedet ved Islev Station vil ikke blive betjent i hele renoveringsperioden.
Arbejdet med broen er dog ikke slut den 28. august, når der igen åbnes for biltrafik. Frem til midt i september vil der ske en færdiggørelse af renoveringen af broens underside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top