Sikker sejr til Stefan
BK Viktoria fik ikke et ben til jorden lørdag formiddag da de rødklædte Bellahøjdrenge kom på besøg i Fælledparken

BK Viktoria – Boldklubben Stefan
0-5 (0-4)

BK Viktoria fik ikke et ben til jorden lørdag formiddag da de rødklædte Bellahøjdrenge kom på besøg i Fælledparken, og med tre runder igen er Boldklubben Stefan sikret 3. pladsen i rækken.

BK Stefan fik ikke den bedste optakt til kampen, da målmand Peter Timm allerede inden kampen måtte melde fra med en skade i foden. Det betød, at træner Martin Kannegaard måtte tage målmandshandskerne på, men det blev hurtigt tydeligt, at BK Stefan ikke skulle få brug af en målmand denne dag.

Viktoria forsøgte ellers at lægge et højt pres på Stefan i de første 10 minutter af opgøret, og det lykkedes da også Viktoria at få skabt en smule usikkerhed i bagkæden hos BK Stefan, men uden at det på noget tidspunkt blev rigtig farligt. Det var også tydeligt, at Viktoria ikke havde kræfter til at fortsætte presset hele kampen i gennem, og 20 minutter inde i opgøret fik Stefan ro og styr på spillet.

Stefans bagkæde fik plads og ro til at bygge spillet op stille og roligt. Efter en halv time førte et Stefan-angreb til hjørnespark, hvor David Lyngh Andreasen satte pandebrasken på til en 2-0 føring. Kort efter modtog selvsamme Esben Olsen bolden i venstresiden, tog bolden flot ned og satte sikkert bolden ind til 3-0.

Kampen var reelt lukket, da endnu et flot sparket hjørnespark af Esben Olsen blev sat ind af Kasper Lyngsfeldt. Morten Kannegaard sluttede festen med en afslutning, der sendte bolden mellem benene på en chanceløs keeper fra Viktoria.

Læs hele kampreferatet på Boldklubben Stefans hjemmeside www.bkstefan.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top