Sidste skoledag
Sidste-Skoledag-02-23-15.jpg
Dalton-brødrene fra 9. u sammen med sine medsammensvorne. Foto: Kaj Bonne
Fredag i sidste uge var sidste skoledag for eleverne i 9. klasserne, inden den mundtlige eksamen starter.

Traditionen tro var der lagt op fest og løjer, da 9. klasserne fejrede sidste skoledag på skolerne i Brønshøj-Husum. De skriftlige prøver blev overstået i starten af maj, og forude venter de mundtlige prøver, inden eleverne i slutningen af juni får udleveret afgangsbeviset. Efter sommerferien venter for de fleste elever enten at fortsætte i 10. klasse eller at starte på en ungdomsuddannelse på en erhvervsskole eller på en gymnasial uddannelse.
Elever og lærere fra Brønshøj Skole var i fredags taget ned til Boldklubben FIX´s baner ved Kirkemosen for at spille den traditionsrige fodboldkamp, hvor lærerne var udfordret af eleverne. Vejret viste sig fra sin bedste side, og det var et engageret og medlevende publikum, der blev vidne til en fortjent sejr til lærerne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top