Seniorerne gik sommeren i møde
Gå-Med-i-Mosen-03-23-15.jpg
Dans og sang var en del af opvarmningen ved Utterslev Mose. Foto: Kaj Bonne
Der var solskin, sang, motion, opgaver og godt fællesskab, da Brønshøj-Husum Walks blev afholdt i sidste uge.

De lidt ældre i bydelen var i fredags for 5. gang inviteret til at deltage i en hyggelig gå-quiz, der startede ved Utterslev Mose og sluttede i et blomstersmykket Kulturhuset Pilegården med sandwich, kaffe og uddeling af præmier.
Inden starten bød formanden for Brønshøj-Husum Lokaludvalgs Socialudvalg, Ernst Sørensen, velkommen, og han kunne sammen med de omkring 50 fremmødte glæde sig over, at det også i år var fint vejr med solskin, blå himmel og en smuk grøn natur. Brønshøj-Husum Walks er arrangeret af Lokaludvalget i samarbejde med bl.a. Kulturhuset Pilegården, Husum Vænge Centret og Tingbjerg Pensionistcenter.
Inden deltagerne blev sendt afsted på den 3 km lange rute var der opvarmning med Klaus Helsøe og Mette Brabæk fra Visens Venner, der sang og spillede, så alle både fysisk og mentalt og med godt humør var parate til strabadserne.

– Det gik rigtig godt, og er var højt humør under hele arrangementet, fortæller Ernst Sørensen. – Det var de lokale pensionistcentre, der havde bemandet posterne, og en af vores hensigter med Brønshøj-Husum Walks er netop at gøre opmærksom på de mange gode aktiviteter disse centre tilbyder. Tilbud som kan bidrage til at give de lidt ældre et bedre seniorliv med motion og samvær med andre, slutter Ernst Sørensen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top