Sæt dit kryds og fortsæt kampen
Så er der udskrevet valg og den 18. juni skal der sættes kryds.

Så er der udskrevet valg og den 18. juni skal der sættes kryds. Og det er vigtigt. Men det er ikke den eneste måde at deltage i demokratiet på. Nogle gange skal der andet og mere til, hvilket vi oplevede for nylig.
I oktober kom der besked om, at forvaltningen havde indstillet, at Storegårdsvejens Fritidshjem, ligesom en del andre fritidshjem i kommunen, skulle lukke og alle børnene samles i en kæmpe-SFO på skolen. Forældrene gjorde oprør – et kæmpe engagement i form af læserbreve, kontakt til politikere, bannere, aktioner, indlæg i lokalpressen og meget mere – betød at den næste indstilling var, at fritidshjemmet skulle bevares fysisk, men underlægges skoleledelsen som en del af en SFO. Vi kæmpede videre for børnenes ret til en ikke-skoleinficeret fritid og et ligeværdigt samarbejde mellem skole og fritidshjem. Og det lykkedes: den 20. maj besluttede politikerne i Børne- og ungdomsudvalget, at Storegårdsvejens Fritidshjem består som selvejende fritidshjem.
Stor sejr til alle de seje forældre – og til de politikere, der tør lytte og følge deres overbevisning i stedet for forvaltningens anbefalinger!
Det nytter at kæmpe, så sæt dit kryds den 18. juni og fortsæt kampen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top