Penge til bydelens skolebørn
Fonden.jpg
Sidste bestyrelsesmøde i Knud Rasmussens fond, fra venstre Keld Jørgensen, socialborgmester Jesper Christensen, Iris Garnov og Bodil Jensen. Foto: Privat
Eleverne på Tingbjerg Skole, Husum Skole, Korsager Skole, Brønshøj Skole og Bellahøj Skole får nu støtte fra Knud Rasmussen og Hustrus fond.

Knud Rasmussen eller bare “Ras” var skolebetjent på Voldparken Skole i 21 år. Alle på skolen kendte Ras, men også i kvarteret omkring skolen var hen kendt. Håndværkere og mestre var glade for at arbejde på skolen for der var altid kaffe på kanden og en småkage til i køkkenet hos fra Rasmussen. Knud Rasmussen var en meget engageret og afholdt person i lokalområdet og han oprettede et legat for elever fra kvarteret.

I forbindelse med ophør af Knud Rasmussens Fond er det blevet muligt for bestyrelses at uddele et beløb på 200.000 kr. til fordeling blandt skolerne i Brønshøj-Husum. Fondens bestyrelse har besluttet at de sidste midler skal anvendes efter forslag fra skolerne i bydelen, så de kommer flest mulige børn fra bydelen til gavn. Derfor har fondens bestyrelse indkaldt ideer fra skolerne om hvorledes pengene bedst muligt på den enkelte skole. Skolerne vil modtage det bevilligede beløb lige efter sommerferien.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top