Mortens vilde rutschebanemaraton
I torsdags kl. 8 om morgenen gik startskuddet til Tivolis Forlystelsesmaraton. Et hav af forlystelsesfans havde meldt sig under fanen, og den første maraton fandt sted i Rutschebanen. Den ene vinder var Morten Zabel fra Brønshøj, der var i kamp om 10 års adgang til Tivoli og Tivolis forlystelser. Tivoli Forlystelsesmaraton er fire udfordringer i […]

I torsdags kl. 8 om morgenen gik startskuddet til Tivolis Forlystelsesmaraton. Et hav af forlystelsesfans havde meldt sig under fanen, og den første maraton fandt sted i Rutschebanen. Den ene vinder var Morten Zabel fra Brønshøj, der var i kamp om 10 års adgang til Tivoli og Tivolis forlystelser.
Tivoli Forlystelsesmaraton er fire udfordringer i Tivolis hurtigste forlystelser, og reglerne er enkle: Hvem kan køre i længst tid?
-Jeg har allerede vundet den største præmie i konkurrencen ved at få lov til at køre så mange omgange i Rutschebanen i streg! Jeg har tilbragt utrolig mange dage af min ungdom i Tivoli, både i åbningstiden og mens Haven har været lukket. I 4 år var jeg nemlig i Tivoli-Garden, hvor vi altid fik gratis ture i forlystelserne. Rutschebanen har altid været i min personlige favorit, fortalte 28-årige Morten Zabel, der til daglig er maskinmester.
Det var lagt op til fire timer i ruchebanen og undervejs var der delkonkurrencer. Morten skulle blandt andet fortære tre bægre med Candy Floss undervejs. Det blev til godt 50 omgange for Morten Zabel, inden han måtte se sig slået på tid.
-Jeg blev ikke køresyg, men jeg skulle tisse så frygtelig meget, og det var et det største problem, afslører Morten Zabel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top