Møde i Lokaludvalget på torsdag
Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder på torsdag, den 25. juni, kl. 18.30 sit sidste møde inden sommerferien

Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder på torsdag, den 25. juni, kl. 18.30 sit sidste møde inden sommerferien. Det sker for sidste gang i Kulturhuset Pilegården, da møderne efter sommerferien bliver afholdt i EnergiCenter Voldparken, hvortil Lokaludvalgets sekretariat også er flyttet. Mødet starter med “Tilhørernes punkt”, og efterfølgende behandles fire ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter, herunder en ansøgning Tingbjerg Skoles fritidsdel om 171.500 kr. til etablering af en ridebane i Terrasserne i Tingbjerg.
Kl. 20.30 vil Maja Busk fra Center for Byudvikling orientere om de omfattende kommunale helhedsplaner for Tingbjerg og Bystævneparken. Disse planer forventes politisk behandlet i Borgerrepræsentation i løbet af efteråret.

Mødet er offentligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top