Midlertidig lukning af Husum Bibliotek i uge 26
Fra mandag den 22. juni til og med lørdag den 27. juni holder Husum Bibliotek lukket

Fra mandag den 22. juni til og med lørdag den 27. juni holder Husum Bibliotek lukket, og det vil ikke være muligt for borgerne at benytte bibliotekets tilbud i denne periode. I lukkeperioden gennemgår biblioteket en mindre nyindretning, som bl.a. omfatter flytning af materialer og opsætning af nyt inventar.
Biblioteket gør opmærksom på at det ikke vil være muligt at aflevere materialer, og der henvises derfor til kommunens øvrige biblioteker, mens der holdes lukket. Reserverede materialer vil blive opbevaret og blive tilgængelige igen, når Husum Bibliotek kan byde indenfor fra mandag den 29. juni.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top