Medaljesluger fra Brønshøj
victor-beiter-svømning.jpg
medaljer blev det til for den 14-årige svømmer fra Brønshøj. Foto: Privat
Victor Bendix Beiter fra Brønshøj var utrolig godt svømmende ved Østdanske årgangsmesterskaber i Næstved i sidste weekend, da han vandt 1 individuel bronze i 200 bryst og 3 guld i holdkap - 4x50 medley, 4x100 medley og 4x100 medley.

Victor Bendix Beiter fra Brønshøj var utrolig godt svømmende ved Østdanske årgangsmesterskaber i Næstved i sidste weekend, da han vandt 1 individuel bronze i 200 bryst og 3 guld i holdkap – 4×50 medley, 4×100 medley og 4×100 medley.

Victor Bendix Beiter er idrætselev på Bellahøj Skole og svømmer i Herlev og det var også en glad svømmer, der kunne hænge de mange medaljer om halsen.

-Det betyder rigtig meget for mig, for jeg har døjet med en overbelastningsskade i skulderen i vinteren, men er endelig fri for skaden og svømmer bare bedre og bedre. Jeg regner med at ramme topformen til de danske mesterskaber, fortæller Victor Bendix Beiter, der er meget stolt og lettet over at det gik så godt.

-Jeg har trænet benhårdt op til konkurrencen med 8 vandtræninger og 2-3 styrketræninger om ugen. Det har også betydet, at jeg efter påske blevet rykket op på klubbens elitehold, fortæller Victor Bendix Beiter, hvis næste store mesterskab bliver de danske årgangsmesterskaber som afholdes i Esbjerg fra fredag den 19.-21. juni.
-Her bliver mit mål at vinde medaljer i 100 og 200 meter bryst samt guld i alle holdkappe, fortæller den ambitiøse svømmer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top