Kør-selv-ferie i Danmark er stadig populært
Danmark er det klart mest populære bilferieland i Europa, når danskere skal på bilferie. Hele 59 procent af danske bilrejsende foretrækker firehjulet ferie i Danmark. Nummer to på listen er Tyskland.

En ny undersøgelse blandt 2.290 bilejere, foretaget af Applus Bilsyn i juni fortæller desuden, at antallet af danskere på kør-selv-rejser går markant frem i forhold til i fjor. Hele 63 procent oplyser nemlig, at de rejser på bilferie i løbet af sommeren, hvilket svarer til ca. 1.600.000 bilejere.
– Det er voldsomt, at så mange rejser på bilferie i år. Vi ved, det er en populær rejseform, fordi det er billigt, overskueligt og rigt på oplevelser. Men der kan også opstå uheld undervejs. Hver sommer sidder omkring 7.000 danske bilister fast i udlandet på grund af mekaniske problemer, viser tal fra SOS International, siger adm. direktør, Per V. Rasmussen hos Applus Bilsyn. Han råder derfor alle til at få undersøgt bilen, inden turen starter, så man undgår ubehagelige overraskelser.

De 5 mest populære 2015-rejsemål på bilferien
1. Danmark 59 %
2. Tyskland 9 %
3. Italien 8 %
4. Sverige 7 %
5. Frankrig 6 %
Kilde: Applus Bilsyn

Til Tyskland? – så husk miljømærket
Ca. 70 tyske byer har indført miljøzoner, hvor kun biler med et grønt miljøzonemærke (Umweltplakette) må køre ind. Mærket bliver forsynet med bilens indregistreringsnummer og er gyldigt i hele bilens levetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top