Husum på dagsordenen
IMG_4247.jpg
Helle Thorning-Schmidt var en populær gæst ved arrangementet i Husum, omgivet af lokale borgere og sikkerhedsvagter. Foto: ef
Husum Bypark lagde scene, græs og legeredskaber til, da der søndag blev afholdt folkemøde. Det blev en dag med musik, underholdning, taler, debat, sjove aktiviteter - samt besøg af statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Den kommunale indsats Områdefornyelse Husum havde inviteret til folkemøde i Husum Bypark for at markere og fejre afslutningen af områdefornyelsens indsats. Det blev en søndag med hygge, tilbud og aktiviteter for alle, lige fra ansigtsmaling til de yngre til politisk debat for de lidt ældre.

Der blev kastet ekstra glans over folkemødet, da en veloplagt statsminister Helle Thorning-Schmidt mødte op og gav sig i snak med de lokale borgere. Også folketingsmedlemmer Özlem Cekic (SF), Yildiz Akdogan (S) og Mette Reissmann (S) samt socialborgmester Jesper Christensen deltog. Sidstnævnte deltog i en paneldebat om hvad man kan lære af områdefornyelsens arbejde i Husum samt de øvrige tiltag, der har bidraget og bidrager til at løfte dele af Husum-området.

– Vi skal huske at lytte til de lokale borgere og deres ønsker og inddrage dem i hvad der ske i området, sagde Jesper Christensen blandt andet. Han opfordrede også det nyligt nedsatte ungeforum i Brønshøj-Husum til at komme med idéer, ønsker og forslag. Ungeforummet er etableret af bl.a. Brønshøj-Husum Lokaludvalg, og hensigten er at der skal nedsættes et egentligt repræsentativt ungeråd.

IMG_4214

Mange havde fundet vej til Husum Bypark – ikke mindst da rygtet spredtes om at statsministeren ville lægge vejen forbi. Foto: ef

IMG_4303

Tre herrer, der har stået bag en del af de sidste års udvikling i Husum. Fra venstre Nikolaj Hvid, formand for Fonden EnergiCenter Voldparken, Karsten Brisell, formand for Udviklingsforeningen EnergiCenter Voldparken, Jan Salling Kristensen, tidl. leder af Områdefornyelse Husum. Foto: ef

IMG_4294

Folketingsmedlem Özlem Cekic (SF) var en af talerne på Folkemødet. Foto: ef

IMG_4267

Rockets Cheerleaders gav opvisning på græsplænen.Foto: ef

IMG_4300

Ungerådet i Brønshøj-Husum er etableret i samarbejde mellem Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Mellemfolkeligt Samvirke. Foto: ef

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top