Husk valgmødet i Pilegården
Onsdag den 10. juni kl. 19.00 kan man komme til valgmøde i Pilegården.

onsdag den 10. juni kl. 19.00 kan man komme til valgmøde i Pilegården. Det er Brønshøj-Husum Lokaludvalg der indbyder bydelens borgere til arrangementet, hvor man kan møde opstillede kandidater fra alle partierne og opstillede med tilknytning til bydelen.

Fra Socialdemokraterne er det Yildiz Akrogan, Det Konservative Folkeparti, Lars Barfoed, Liberal Alliance Simon Emil Ammitzbøll, Dansk Folkeparti, Peter Skaarup, Radikale Venstre, Søren Burcharth, SF, Sisse Marie Welling, Kristendemokraterne, Bess Serner-Pedersen, Venstre Jan E. Jørgensen, Alternativet, Rune Lundgaard Jørgensen og Enhedslisten Katrine Toft Mikkelsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top