Heunicke viste sin støtte til Yildiz Akdogan
yildiz-og-heunike1.jpg
Det skaber noget liv og et løft til bydelen, fortalte Yildiz Akdogan, flankeret af Klaus Bondam og Magnus Heunicke. Foto: Dorthe Brandborg
Yildiz Akdogan inviterede på cykeltur ved mosen

Der var endelig en snert af sommer, da den lokale folketingskandidat for Socialdemokratiet, Yildiz Akdogan sidste tirsdag inviterede Transportminister Magnus Heunicke og direktør for Cyklistforbundet, Klaus Bondam på en formiddagstur rundt på cykelstien ved Vestvolden, Utterslev Mose og Tingbjerg. Der er sat 2,3 millioner af til belysning og til udvidelse af cykelstien og ikke mindst til belysningen. Nu kan folk både løbe og cykel – også når der er mørkt. Det skaber mere tryghed herude i området, fortalte Yildiz Akdogan, der selv kom på sin Nihola cykel med sin tre-årige datter Ayda-Sofie.

Klaus Bondam kom på sin smarte røde sammenklappelige cykel og var selvfølgelig begejstret for udvidelsen.

Det samme var transportminister Magnus Heunicke, der trods en travl valgkamp tog sig tid til lige at slå et sving forbi Åkandevej 37 – primært for at se, hvad han som transportminister har været med til at give penge men ikke mindst for at opfordre folk til at stemme på Yildiz Akdogan ved folketingsvalget.

-Yildiz kan man ikke sig nej til. Hun er jo også en god kollega, og så er det med cykelstier jo mit område, og jeg synes, man har fået meget for pengene, sagde en smilende Magnus Heunicke, inden han tog cykelhjelmen på og kørte afsted på den planlagte tur på 1. kilometer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top