Hårdt slid sender Camilla til VM
Camilla Terkildsen fra Brønshøj gør klar til at pakke fjerbolde og ketchere og drage afsted til VM i døvebadminton

Hun har slidt, smashet som et bæst og passet sin træning. Det har nu givet pote for badmintonspilleren, Camilla Terkildsen, der som den eneste er blevet udtaget til at repræsentere Danmark til døve VM i badminton i Sofia i Bulgarien fra den 12.-26. juli.
Camilla Terkildsen deltog også i EM i døvebadminton i Schweiz sidste år, men der havde hun følgeskab af to andre garvede spillere, Jannich Andersen og Jesper Søndergaard.
-De er ikke blevet udtaget i år. Det ærgrer mig selvfølgeligt, at jeg ikke kommer til at skulle spille mix og at jeg ikke har nogle holdkammerater, men de har desværre nok været for useriøse, fortæller Camilla Terkildsen, der træner 16 timer om dagen.
-Jeg har godt kunnet mærke, at træneren har stillet mange flere krav til os. Så den manglende udtagelse er nok en opsang til at der skal tages godt fat, hvis vi skal med til OL om to år, fortæller den 25-årige badmintonstjerne, der til dagligt bor i Brønshøj, men spiller badminton i Gladsaxe-Søborg Badmintonklub.
Hun er blandt de ti bedste i Europa, men ved ikke helt hvor hun står her til VM.
-Jeg kender ikke rigtig niveauet på mine modstandere, men jeg har da et håb om medalje. Jeg er indstillet til elite, så der er da forventninger til, at jeg kan vinde medalje, fortæller Camilla Terkildsen, der har sine badmintoninteresserede forældre med og selvfølgelig sin træner, Morten Carlsen, der også træner hende på klubplan.

Camilla Terkildsen er født hørehæmmet, men det var først for halvandet år siden, at hendes hørelse faldt så meget, at hun lige var akkurat døv nok til at deltage i døvesport. Det har var en ny oplevelse for hende, for hun havde gået i almindelig skole og aldrig lært tegnsprog.
Det har også været svært for Camilla at få gang i den dybe samtale, fordi hun ikke kender så meget til tegnsprog, men hun har altid et stykke papir og en blyant i lommen. Men hun har i alle tilfælde oplevet, at døve er glade og meget imødekommende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top