Frivillige søges til CHGP
MG_9627.jpg
Prins Joachims Ford Lotus Cortina fra 1965. Foto: Christian Ove Carlsson
Den 1.-2. august forvandles området omkring Grøndal Multicenter til en stor racerbane med underholdning for hele familien, når der køres Copenhagen Historical Grand Prix 2015. I den forbindelse søges der frivillige til publikumsservice, herunder bro- og indgangsservice, hegnopsyn, indkørsel- og parkeringsservice samt tribuneservice.

Endvidere søges der frivillige som banebyggere. Banen bygges fra den 24. juli – 31. juli og nedtages fra den 2. august – 6. august. Mange banebyggerne har været med i adskillelige år og derfor er der altid nogle som ved ” hvad det går ud på ” når arbejdet skal udføres. Før løbet og efter løbet, opbygges og nedtages banen. Det foregår både med dag- og aftenhold.

Fuld forplejning og kammeratskab

– Der er fuld forplejning under opbygning og nedtagning. Det gælder også i løbsweekenden, hvor vi ser motorløb og hygger os. Dog skal der under løbet hele tiden være et beredskab, som skal rykke ud ved uheld som kræver reparation på banen. Det er noget vi aftaler undervejs. Tilmelding sker ved at, du afkrydser i skemaet hvilke dage du kan arbejde. Vi vil så lægge de vagter vi mener passer bedst ind i et skema, så der hverken er for megen eller for lidt bemanding på de forskellige opgaver. Det kan man høre nærmere om inden selve Grand Prix’et, på et infomøde i Herlev, siger arrangørerne af løbet.

– Meld dig som banebygger og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Mød nye mennesker som du med garanti, vil have det sjovt og spændende sammen med i fremtiden. Desuden er der grillfest lørdag aften for alle frivillige, samt for hver fuldførte vagt får du et lod til konkurrencen, om en tur for 2 personer til F1 på Spa i september, lokker arrangørerne med.

Interesserede kan læse mere om mulighederne på www.chgp.dk/bliv-frivillig/frivillig-2015/

_MG_9641

Der er også ræs for de yngste. Foto: Christian Ove Carlsson

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top