Fodbold Alliancen holdt 75 års fødselsdag
U12 holdene fra de fem medlemsklubber, Brønshøj, HIK, KFUM, Næstved og Vanløse var deltagerne ved jubilæumsstævnet, som blev afholdt på Tingbjerg Stadion. Alle hold mødte alle og alle, så der var fire kampe til hvert. Frokosten blev indtaget i klubhuset sammen med flere af de ”gamle” fra Allianceholdet fra halvtresserne. Heriblandt: Henning Steen, Erik ”Morfar” […]

U12 holdene fra de fem medlemsklubber, Brønshøj, HIK, KFUM, Næstved og Vanløse var deltagerne ved jubilæumsstævnet, som blev afholdt på Tingbjerg Stadion. Alle hold mødte alle og alle, så der var fire kampe til hvert. Frokosten blev indtaget i klubhuset sammen med flere af de ”gamle” fra Allianceholdet fra halvtresserne. Heriblandt: Henning Steen, Erik ”Morfar” Nielsen og Per Friis fra Brønshøj, Finn Laudrup og Flemming Bølling fra Vanløse, Anders Hei, HIK, Frank Sparholt, Erik Jørgensen og Vagn Christensen fra KFUM, samt Søren Wolstrup fra Næstved.
Glæden var stor hos alle deltagende hold over forholdene med fast omklædningsrum, stadionbanen, samt organiseringen af turneringen med kampprogram, stadionspeaker og billeder fra stævnet på storskærmen. Læs mere om stævnet på www.bronshojboldklub.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top