Fix måtte nøjes med en 1-0 sejr
MG_2151.jpg
Matchvinder Daniel Lindsten sørgede med sin scoring for at Fix fortsat topper serie 2. Foto: Foto: Christian Ove Carlsson
Oprykningskandidaterne fra Fix gæstede søndag eftermiddag CBS på Jens Jessens Vej på Frederiksberg. Fix, Sunred Beach og Stefan kæmper om de 2 oprykningspladser, og det er så tæt på afgørelsen, at nederlag hos topholdende kan betyde pladsskifte i toppen.

CBS-Fix 0-1
42. min. 0-1
Daniel Lindsten

Oprykningskandidaterne fra Fix gæstede søndag eftermiddag CBS på Jens Jessens Vej på Frederiksberg. Fix, Sunred Beach og Stefan kæmper om de 2 oprykningspladser, og det er så tæt på afgørelsen, at nederlag hos topholdende kan betyde pladsskifte i toppen.

Om det var nervøsitet eller bare en dårlig dag på kontoret er svært at sige, men Fix virkede ikke så skarpe som normalt, men Fix havde det meste af spillet og et hav af chancer i begge halvlege. Allerede efter 4 minutter havde Fix et skud på stolpen, og efter 21 minutter var det så Morten Lauritsen, der på tæt hold præsterede at sparkede bolden forbi mål. Samme Morten Lauritsen ramte træværket igen i det 28. min og Fix var i total dominans. Kort før pausen kom forløsningen så, da Daniel Lindsten meget elegant loppede bolden over en sagesløs Malte Hammershøj i CBS målet. Efter pausen kom CBS mere med i kampen og den første store chance tilfaldt hjemmeholdet efter 3 minutter, da en bold blev spillet i dybden, og CBS spilleren var alene med Rasmus Bonde i Fix målet. Rasmus Bonde kom dog flot ud og fik blokeret skuddet til hjørnespark.

2 minutter senere var det så Fix´s tur og bolden havnede i nettet sammen med CBS keeperen, men dommeren dømte frispark til CBS. 12 minutter inde halvlegen havde CBS så endnu en kæmpe chance, men overliggeren reddede Fix. Herefter satte Fix sig igen på kampen og holdt føringen kampen ud og kan stadig kalde sig tophold i serie 2. De lokale konkurrenter fra Stefan spillede lørdag Bk. Viktoria ud af banen med en 5-0 sejr, og ligger stadig lige i hælene på de 2 førende hold.

.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top