Efterslægten på Tingbjerg Ground
Granskov-og-Frausing.jpg
Andreas Gransov sammen med rektor Anne Frausing på Tingbjerg Ground. Foto: Efterslægten
Brønshøj Boldklubs frustration over nedrykningen til 2. division blev delt af Efterslægtens rektor Anne Frausing, da hun onsdag før pinse var på besøg på Tingbjerg Ground

Brønshøj Boldklubs frustration over nedrykningen til 2. division blev delt af Efterslægtens rektor Anne Frausing, da hun onsdag før pinse var på besøg på Tingbjerg Ground. Her blev der lejlighed til at hilse på både Hvepsen Verner og Andreas Granskov – og til at overvære Brønshøjs knebne nederlag til Lyngby.

– Det er rigtig ærgerligt, at den lokale fodboldklub nu står foran nedrykning til 2. division, synes Anne Frausing. – Vi på Efterslægten har gennem nogle år haft et fint samarbejde med klubben og har med glæde støttet Brønshøj. Ligesom vi synes, at HF-Centret Efterslægten hører naturligt ind i lokalområdet, er Brønshøj Boldklub en del af lokalkulturen i vores del af byen. Derfor har vi også med fornøjelse set Andreas Granskov bære 9’er-trøjen med Efterslægtens logo på brystet.

Ud over det økonomiske tilskud til klubben har samarbejdet blandt andet også ført til, at tidligere træner Bo Henriksen har optrådt som gæstelærer for Efterslægtens sportsklasse, et samarbejde som begge parter også havde stor fornøjelse af.
– Og så er det naturligvis ekstra ærgerligt, at Brønshøj må gå fra banen som nedrykkere efter sådan en flot indsats mod Lyngby. Holdet havde bestemt fortjent sejren, men også i nederlagets stund står vi naturligvis klar til at fortsætte vores støtte næste sæson, slutter rektor Frausing.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top